DERMALOGICA

Wat is Dermalogica Facemapping?

 

Dermalogica heeft geen standaard behandelingen. Elke behandeling wordt aangepast aan wat de huid op dat moment nodig heeft metbehulp van de Face Mapping zone-by-zone huidanalyse. De behandelingen zijn voor zowel man als vrouw. Verschillende mogelijkheden volgt hieronder een overzicht:

De Microzone treatment € 29,-

Zone behandeling

tijdsduur : 30 min.


Professionele dubbele reiniging, Face Mapping zone-by-zone huidanalyse. Daarna wordt er een specifiek huidprobleem/zone aangepakt. Bijvoorbeeld de lippen of wangen of voorhoofd of een algehele exfoliatie. Perfect voor dames of heren die weinig tijd hebben maar graag hun huidconditie op peil houden. Ook uitermate geschikt om kennis te maken met de resultaat gerichte werking van dermalogica.

Dermalogica All-in Treatment € 80,-

tijdsduur : 75 min.

 

Professionele dubbele reiniging, Face Mapping zone-by-zone huidanalyse, exfoliëren (peeling), onzuiverheden verwijderen, masker, touch therapy (massage), hydrateren en zonbescherming. Tijdens de behandeling worden speciale producten en behandelmethodes gebruikt die gericht zijn op specifieke problemen van de huid.

 

Als u eventueel uw wenkbrauwen mooi geëpileerd (en/of bovenlip) of geverfd wilt hebben komen er extra kosten bij. In combinatie met een van deze 2 behandelingen van dermalogica betaald u voor epileren 5 euro ipv 8, voor verven van de wenkbrauwen 3 euro ipv 5 euro en voor het epileren van uw bovenlip ook 3 euro ipv 5 euro.

Dermalogica Ultra Calming Treatment € 80,-

tijdsduur : 75 min.


Geschikt voor de geïrriteerde en gestreste huid

Dermalogica Intensive Vitamine Treatment € 80,-

tijdsduur : 75 min.

 

Intensieve voeding voor de ouder wordende huid

Dermalogica Anti-Aging Treatment € 80,-

tijdsduur : 75 min.

 

Gericht op het vertragen van de huidveroudering

Dermalogica Active Resurface 35 Exfoliation € 80,-

tijdsduur : 75 min.

 

Voortijdige huidveroudering, fijne lijntjes, zonschade, Hyperpigmentatie, verstoppingen, ontstekingen en droogte. Klinkt dit bekend?

STEL HIER UW VRAAG

Omdat we u tijdens de behandelingen onze volle aandacht willen geven werken we uitsluitend op afspraak. 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2018  Beauty by Feyza - made with love by RESETFOTOENDESIGN.NL