become a

BROW

expert

CURUS OMBREBROWS 

Deze opleiding bestaat uit 2 dagen waarin we je de basis beginselen en technieken van het de speciale manuele ombre techniek leren. 

De eerste dag van de opleiding bestaat uit een één volledige dag, aan het opdoen van theorie over de basis beginselen en techniek.  De tweede dag wordt verdeeld over twee middagen, na 4 weken. Bij de eerste middag wordt de microblading techniek toegepast bij een model. De tweede middag wordt 4 weken later ingepland en wordt er aandacht besteed aan de nabehandeling bij die zelfde model.

De reden waarom BeautybyFeyza voor deze opleidingsvorm  kiest,  is omdat Feyza als ervaren specialist weet hoe belangrijk het is om de nodige kennis en ervaring op te doen. Feyza vindt het dan ook enorm belangrijk dat onze cursisten het uiterste uit de opleiding kunnen halen. Op deze manier leer je ook de technieken van de nabehandeling en bijbehorende details. Daarnaast heb jij als cursist op deze manier ook de mogelijkheid om feedback te vragen en overige vragen te stellen. 

 

Deze techniek maakt het mogelijk om zonder een permanente make-up apparaat toch prachtige wenkbrauwen (Ombre / poeder wenkbrauwen) te maken!! Ideaal als je al microblading behandelingen aanbiedt en graag de techniek van alleen hairstrokes wilt aanvullen met een schaduw of een set volledige ombre wenkbrauwen wilt creëren. Doel van deze opleiding is een basis te verschaffen zodat je -na voldoende oefening- in je eigen praktijk aan het werk kunt gaan.
 

Inhoud cursus Ombrebrows
Uitleg  techniek, Kleuren leer voor microshading (geheel anders dan werken met apparaat), Herkennen huidondertoon + keuze pigment, Uitleg hoe verkeerde kleur gecorrigeerd kan worden, Uitleg nazorg regels, Hygiëne en veiligheid bij werken met microshading (volgens regels van GGD), Model / vorm tekenen, Shading technieken en sjablonen, huidspanningstechnieken en alles wat je dient te weten om succesvol Ombre Brow artiest te kunnen worden!
 

Vooropleiding
Voor het volgen van deze opleiding is geen speciale vooropleiding vereist. 
Het is handig als je al ervaring hebt als schoonheidsspecialist, kapper of make-up artist, maar het is geen must. Na de cursus kun je direct aan de slag, maar zoals met alles, zal veel oefening echte kunst baren.

 

Modellen
Voor de praktijkles (dag 2) dien je zelf voor een model te zorgen. Als je zelf modellen meeneemt, betekent dit dat je dan ook zelf de correctie behandeling kan uitvoeren, 6 weken na de eerste zetting, en je dus kan zien hoe de eerste behandeling is geheeld, en waar je moet corrigeren. En dit is alleen maar weer extra oefening.
 

Programma

De workshop bestaat uit een twee daagse programma.

 

Dag 1:

 • Theorie

 • Hygiëne

 • Kleurenleer

 • Huidtypeleer

 • Golden ratio en het tekenen van de vorm van de wenkbrauw

 • Tekenen van de strokes (haartjes)

 • Tekenen van de strokes op skin simulation (latex)

 

Dag 2:

 • Microblading in de praktijk

 • Experimenteren met tools

 • Oefenen op een (eigen) live model

 • Q&A (vraag en antwoord)

Certificaat

Aan het eind van de tweedaagse workshop, ontvangen alle deelnemers een  certificaat van succesvolle deelname.

 

Kosten

De totale kosten van de workshop bedragen € 1.330,- (exclusief BTW) incl. Starterskit.  Deze Phibrows Workshop wordt door Beauty by Feyza gehost voor max. 4 cursisten.

 

Lunch

Lunch is inbegrepen bij de workshop.

 

Aanmelding

Om een plek te reserveren voor de workshop dient een aanbetaling van € 500,- te worden gedaan. Je dient je aan te melden door je naam en adres te sturen aan info@beautybyfeyza.nl, vervolgens zal er een factuur opgemaakt worden, zodra de aanbetaling is voldaan is je inschrijving definitief. Het annuleren van je deelname dient 3 weken voor aanvang van de training te worden doorgegeven aan info@beautybyfeyza.nl om restitutie te kunnen garanderen.

 

Annulering

Er kunnen omstandigheden voorkomen waardoor je op het laatste moment verhinderd wordt om de workshop te volgen. Je kunt in dit geval zelf iemand anders regelen en jouw plaats laten overnemen. Het is helaas niet mogelijk om de workshop te annuleren (na betaling niet mogelijk) In het geval dat de workshop niet door kan gaan, dan wordt het volledig betaalde bedrag retour gestort. 

 

Modellen

Voor de tweede dag, dien je zelf voor een geschikt model te zorgen. De reden hiervoor is, omdat een normale microblading behandeling uit 2 afspraken bestaat. Namelijk, de eerste afspraak voor het plaatsen van de haartjes en de tweede afspraak (na 4-6 weken) voor een touch-up behandeling. Als je op een eigen model werkt, kun je dus na 4-6 weken de tweede behandeling zelf uitvoeren, hierbij kun je meteen evalueren hoe de eerste behandeling is geheeld, hoe de kleur is geworden, waar je nog je model eventueel moet corrigeren etc. Dit is uiteraard zeer interessant voor je leerervaring. Voordat je met de touch -up behandeling begint, kun je foto’s naar je master sturen zodat zij je optimaal kan begeleiden bij de touch- up behandeling.

 

Algemene eisen model:

 • Niet zwanger, of borstvoeding geven

 • Volledig gezond

 • Geen chronische huidziekten (bijvoorbeeld eczeem)

 • Geen contactallergie

 • Geen bestaande PMU

 • Geen diabetes

 • Geen gebruik retine crème (voor acne)

 • Geen plastisch chirurgie, fillers, botox in de afgelopen 3 maanden

 • Bij voorkeur niet ouder dan 45 jaar

 

Contact informatie

Aanmelden kan via info@beautybyfeyza.nl

NU AANMELDEN

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle

© 2018  Beauty by Feyza - made with love by RESETFOTOENDESIGN.NL