be your own kind
of

BEAUTIFUL

OOGLIFT ZONDER SNIJDEN

Phi-Ion eyelid lift ooglift behandeling, Wat is het voor behandeling?

De Phi-Ion eyelid lift behandeling is een nieuwe revolutionaire techniek om ogen te liften zonder in de huid te hoeven snijden of hechten. Het verwijdert rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen. 

De huid rondom de ogen zal in de loop van een mensenleven verslappen dit begint bij de een wat sneller als bij de ander. Deze techniek maakt de huid rondom de ogen tot 100% strakker en geeft direct blijvend resultaat na 1 behandeling. Dit resultaat zal jarenlang aanhouden. Tot voor kort bestond alleen de mogelijkheid om dit door middel van een ooglidcorrectie (operatief) te corrigeren, de zogenaamde Blepharoplastik. Deze ingreep staat bekend om de risico’s en bijwerkingen die hiermee samen kunnen gaan, denk hierbij aan infectiegevaar, enorme zwelling, blauwe/paarse/gele bloeduitstortingen rondom de ogen, ontsierende littekens en een vervelend (en vaak blijvend) trekkering gevoel rondom de ogen.

De behandeling

Eyelid Lift Phi-Ion-behandeling is gebaseerd op het creëren van een reeks minuscule puntjes naast de spanningslijnen op de huid. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels om een hef-, hermodellerend en verjongend effect te creëren.

De Phi-Ion-ooglift pen tilt de plasmastatus van de materie op. Het principe omvat de ionisatie van gassen uit de atmosferische lucht om een micro-elektrische ontlading te creëren die sublimatie van de overmatige / uitzakkende oppervlakkige huidlaag veroorzaakt.

Deze meetmethode heeft geen invloed op diepere lagen van de huid en kan worden gebruikt om specifieke zorggebieden te behandelen zonder het omringende weefsel te beschadigen of ongewenste warmte-energie aan te wenden.

De Phi-Ion-ooglift pen is een praktisch hulpmiddel dat een nauwkeurig gerichte bundel plasmagenergie gebruikt om de oppervlakkige laag van de huid (epidermis) te sublimeren, zonder schade aan de onderliggende of aangrenzende weefsels te veroorzaken.


Phi-Ion biedt een effectieve niet-operatieve blepharoplastie (slappe ooglidcorrectie), en kan worden gebruikt voor niet-chirurgische halslift, littekenbehandeling inclusief acnelitekens en rimpelspanning en het verwijderen van huidvlekken. Deze revolutionaire methode is in staat om procedures uit te voeren en resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van cosmetische chirurgie.


Hoe lang is de hersteltijd?
De behandelde huid kan een lichte zwelling vertonen die gemiddeld 2 dagen kan duren. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 5 dagen en zullen uiterlijk na 7 dagen volledig zijn verdwenen. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk met foundation worden bedekt, waardoor het je niet hoeft te belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Overigens is het wel belangrijk dat de huid in de dagen na de behandeling wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon.

De voordelen van de Eyeblast behandeling:

 

Oppervlakkige werking

De levende epidermale laag van de huid wordt nooit bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of  huidschade zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij een verkeerd gebruik van lasers.

 

Betaalbaar

Deze behandelingen zijn betaalbaar en daardoor goedkoper dan operatieve ingrepen.

 

Geen littekenvorming
Deze behandeling verstrakt de huid zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming.

 

Alle huidtypen
Deze methode is geschikt voor alle huidtypes, huidskleuren en leeftijdsgroepen.

 

Minimale zwelling
Dit is afhankelijk van de grootte van het behandelde huidoppervlak en persoonlijke nijging en gevoeligheid voor oedeem.

Na de behandeling
Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar en de minimaal aanwezige thermische bijwerkingen (kleine puntjes op de huid) zullen na enkele dagen verdwijnen en absoluut geen belemmering vormen voor uw dagelijks functioneren. Er kan een minimale zwelling optreden, de dag ná de behandeling. Indien nodig mag het behandelde gebied gekoeld worden.

 

U krijgt nazorg instructies, een tube SPF 30 én benodigde camouflerende after care mee naar huis. Op de nazorg instructies staat precies wat u wel en wat u niet mag doen. Zo dient u minimaal 5 dagen de camouflerende after care te gebruiken, de ogen goed droog te houden en mag u het behandelde gebied absoluut niet aanraken. Ook dient u minimaal 4 weken uit direct zonlicht te blijven en geen gebruik te maken van zonnebank, chloorwater of sauna. Tot gedurende 2 maanden ná de behandeling dient u een SPF 30 te gebruiken.

 

Contra-indicaties
Contra-indicaties zijn oorzaken waardoor het niet verstandig is om de behandeling te ondergaan.

Absolute contra-indicaties voor deze behandeling zijn:

  • zwangerschap

  • actieve herpes

  • zeer zware actieve acné

  • tijdens gebruik van een antibiotica kuur

  • permanente fillers (geen botox)

  • bij een afwijking van de oogspieren (musculus oculus)

Zowel vocht- als vetzakken onder de ogen kunnen niet behandeld worden, aangezien dit een afwijking van het lymfe-systeem betreft.

Uiteraard bekijkt onze specialist uw huid uitvoerig van te voren en zal ze samen met u bekijken hoe de behandeling voor u het gewenste resultaat zal geven.

Voor en na de behandeling

STEL HIER UW VRAAG

Omdat we u tijdens de behandelingen onze volle aandacht willen geven werken we uitsluitend op afspraak. 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2018  Beauty by Feyza - made with love by RESETFOTOENDESIGN.NL