never

UNDERESTIMATE

the power of an

EYEBROW

PHI-BROWS

Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 4 jaar in de huid worden gebracht. Andere mogelijkheden van permanente make-up zijn: eyeliners, lipliners, fulllips. Ook kunnen littekens en de gevolgen van vitiligo in huidtinten worden gecamoufleerd. 

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste punt van je gezicht. Door je wenkbrauwen te stylen kun je een sprekendere of open uitstraling krijgen. Zijn jouw wenkbrauwen in de juiste vorm waardoor je gezicht nog meer spreekt?

 

Technieken:

IMG_8026.jpg

Microblading/mesjes

Microblading is een relatief nieuwe handmatige methode. De techniek gebruikt een speciale pen waar een blade ingezet wordt. Met dit mesje worden er flinterdunne haartjes gepigmenteerd die de wenkbrauw weer voller maken en tegelijk wordt indien nodig de vorm gecorrigeerd. Deze haartjestechniek geeft mooie en “natuurlijke look” aan je wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes gepigmenteerd. Deze techniek is ook bijzonder geschikt voor mensen met alopecia areata. Tevens gebruiken we de hairstrokes om stukjes in de wenkbrauwen op te vullen.

Ombre-brows (poedertechniek)

Heb je een voorkeur voor een decoratieve uitstraling van de wenkbrauwen dan zal de keuze voor de schaduw poeder techniek het beste zijn. Het zal er dan uitzien alsof de wenkbrauwen met potlood/poeder zijn ingevuld. Zeer geschikt voor de vettere huid met grove poriën.

Naaldtechniek

Microblading zorgt dat je altijd en overal je prachtige wenkbrauwen laat zien. Ultrafijne naaldjes bootsen de ‘fijne’ haartjes na. Met een manuele pen met ultradunne naaldjes  worden er in één vloeiende beweging natuurlijke pigmenten aan je huid aangebracht.

Bij microblading zijn de lijntjes fijn en dun, waardoor het resultaat heel natuurlijk oogt. Het effect is heel natuurlijk en blijft lang zichtbaar. Met één behandeling kun je dus minstens twaalf maanden vooruit. Na twaalf maanden doen we een touch-up, zodat het effect lange tijd zichtbaar blijft.

Phi-shading Phibrows (combinatie techniek)

Gebruik van combinatie technieken (poeder & haartjes) is ook mogelijk en bij sommige wenkbrauwen zal dit het beste resultaat geven.

STEL HIER UW VRAAG

Omdat we u tijdens de behandelingen onze volle aandacht willen geven werken we uitsluitend op afspraak. 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2018  Beauty by Feyza - made with love by RESETFOTOENDESIGN.NL