ETERNITY!

if beauty were time, you'd be

DEFINITIEF ONTHAREN!

Zijdezachte oksels, benen of bikinilijn? Definitief ontharen!

Nooit meer hoeven scheren, epileren, waxen of harsen: steeds meer vrouwen én mannen kiezen voor duurzaam ontharen. Beauty by Feyza beschikt over de Soprano Ice Platinum, de nieuwste laser op het gebied van duurzaam ontharen. De Soprano Soprano Ice Platinum laser heeft de volgende voordelen:

 

Vrijwel pijnloos ontharen

Kan het hele jaar door gebruikt worden, dus ook in de zomermaanden

Geschikt voor alle huidtypes (ook gebruinde en donkeren huid)

Geschikt voor alle haartypes (ook de lichtere haarsoorten)

Definitieve haarreductie

Geen hersteltijd

Weinig kans op verbrandingen

Minder behandelingen nodig dan andere lasers en/of IPL

Snellere behandelingstijd t.o.v. andere ontharingsmethode

Ontharen het hele jaar door

Als medisch-cosmetische beauty centrum staat Beauty by Feyza voor hoogwaardige kwaliteit en wetenschappelijk bewezen behandelingen. Wij willen bovendien onze klanten het hoogst mogelijke comfort bieden met maximaal en zichtbaar resultaat. Daarom werken we met de award winnende Soprano ICE Platinum laser.

De Soprano ICE Platinum laser is de minst pijnlijke, meest snelle en veiligste laser van dit moment, die bovendien gedurende het hele jaar gebruikt kan worden. De SHR-techniek maakt het ontharen nagenoeg pijnloos en bovendien geschikt voor alle huidtypes en haartypes. Ontharen was nooit eerder zo effectief en comfortabel.

Permanente haarreductie

Laserontharing met de Soprano ICE Platinum laser geeft permanente haarreductie en is vrijwel pijnloos. Het pigment in het haarzakje en de omliggende bloedvaatjes absorberen het laserlicht. Hierdoor beschadigt het haarzakje en sterft de haar af. Anders dan bij traditionele laser en IPL worden de haarfollikels met de SHR-techniek geleidelijk opgewarmd. Met het laserhandstuk gaan we continu bewegend over uw huid. Dit zorgt voor een aangenaam warm gevoel vergelijkbaar met een ‘hot stone massage’. Gemiddeld heeft u 6 tot 8 behandelingen nodig voor optimale ontharing. Het exacte aantal behandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied en de kleur en dikte van de haren. Hoewel de laserbehandeling op zich echt pijnloos is kan het toch zijn dat iemand een zeer lichte prikkel ervaart. Dit komt omdat bij laser wel warmte ontwikkeling nodig is en deze warmte kan bij enkelen als een lichte prikkeling gevoeld worden. Daarom zeggen wij ook vrijwel pijnloos.

Specialist in ontharen met laser

Beauty by Feyza is gespecialiseerd in nagenoeg pijnloos en duurzaam ontharen met laser. Onze beautycentrum richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw ongewenste lichaamsbeharing? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Laser wordt niet toegepast bij:

 

•Wonden en ontstekingen
•Zwangerschap
•Diabetici
•Pacemaker
•Mensen die overgevoelig zijn voor licht
•Epilepsie
•Vitiligo
•Moedervlekken en tatoeages (wit maken)

STEL HIER UW VRAAG

Omdat we u tijdens de behandelingen onze volle aandacht willen geven werken we uitsluitend op afspraak. 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2018  Beauty by Feyza - made with love by RESETFOTOENDESIGN.NL